Published On: 18 Qershor, 2017

Kurti merr mbi 24 mijë vota në Prishtinë

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti ka marrë mbi 24 mijë vota vetëm në kryeqytet dhe fshatrat për rreth.Sipas formularëve të rezultateve preliminare të publikuara në ueb-faqen e KQZ-së, Kurti ka marrë mbi 24.266 vota në Prishtinë. I dyti më i votuari në këtë subjekt në kryeqytet është Shpend Ahmeti me mbi 19.960 vota.Kurse, kryetari i Vetëvendosje, Visar Ymeri ka marrë mbi 8.918 vota.

Në publikimin e formularëve të KQZ-së nuk janë të numëruar votat me kusht, votat me postë dhe ato të personave me aftësi të kufizuara

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...