Published On: 13 Shtator, 2017

Kurti e Kadaj nuk shkojnë në gjykatë, shtyhet seanca

Seanca gjyqësore ndaj katër deputetëve të akuzuar të Vetëvendosjes për hedhjen e gazit lotsjellës në Kuvendin e Kosovës, Albin Kurti, Albulena Haxhiu, Faton Topalli dhe Donika Kadaj-Bujupi është shtyer.

Gjykata Themelore në Prishtinë ka shtyer këtë seancë për shkak të mungesës së Albin Kurtit dhe Donika Kadaj-Bujupit.

Duke qenë se seanca gjyqësore nuk plotësoi kushtet për t’u mbajtur për shkak të mungësës së të akuzuarve, Gjykata mori vendimin për të shtyer.

Dëshmitar në këtë rast kanë qenë Blerta Kodra-Deliu dhe Bekim Haxhiu.
Ndërsa, të akuzuarit të cilët kanë qenë prezent në seancë janë Albulena Haxhiu dhe Faton Topalli.

Aktakuza ndaj katër deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës është ngritur nga Prokuroria Themelore në Prishtinë, më 16 dhjetor 2015.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...