Published On: 14 Korrik, 2016

Kur do ta pranoj Jankullovska që ishte vet kreatorja e rastit MONSTRA

 

Jankullovska duhet ta pranoj se vrasja e të rinjve maqedonas në liqenin e Smirkovcit ishte një skenar i përgatitur nga ministria e Punëve të Brendeshme të Maqedonisë për ti ndëshkuar shqiptarët dhe ky rast është vazhdë e politikës serbo maqedonase të shtetit fashizoid sllav. Rasti është një skenar i ngjashëm me atë të MUP-it serb të vitit 1998 në Pejë, i njohur si rasti “Panda”, kur policia serbe kishte ekzekutuar 6 të rinjë serb si pretekst për ti vrarë dhe ndëshkuar shiptarët në mënyrën më brutale. Ky është një rast identik i përgatitur në kuzhinat sllavo-maqedonase i ndihmuar nga doktrinat serbe të cilat edhe mëtutje e mbajnë këtë shtet artificial peng të shtyrë nga hegjemonia fashizoide sllave ndaj albano-fobisë.
Prandaj edhe durimi i shqiptarëve e ka një fund. Koha është që njëherë e mirë të ndahen këta dy popuj për hir të së ardhnmes dhe mos të mbesin edhe në këtë shekull faktor destabilizues të Ballkanit dhe Europes.
Prandaj kjo qever (tani ish qeveri) duhet sa më parë të jap llogari para drejtësisë ndërkombëtare për shumë vrasje dhe marifetllëqe të tjera. Ky aparat shtetëror e ka futur popullin në një rrugë pa kthim dhe në një armiqësi të paparë gjer më tani gjatë historisë gjë që bashkëjetesa është tani më e pamundur……..
Tani lufta për ndarje ka filluar. Pasojat do ti bartë (ish) qeveria fashizoide Gruevski me koalicionin e tyre
një skenar i tillë pat ndodhur viteve të ’90-ta me atentatin e ish presidentit Spiro Gligorov e gjithëçka ishte përgatitur nga ish opozita VMRO-DPMNE për tua mveshur skenarin e shipëtarëve dhe ashtu ndodhi…
13, korrik 2014 Ribotim
Hamdi Ndrecaj, komandant Panteri

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...