Published On: 4 Mars, 2016

Kunata e këshilltarit të ministrit Hysenit punësohet në MPB (Video)

Nga 65 kandidatë që kishin aplikuar për pozitën Zyrtar për kontroll të kualitetit të dokumenteve, ka qenë Goneta Cacaj – Manaj që është vlerësuar si më e suksesshmja.

Kjo pozitë, është në kuadër të Drejtoratit për Prodhimin e Dokumenteve në Ministrinë e Punëve të Brendshme, raporton KTV.

Sipas njoftimit të lëshuar nga MPB-ja, Cacaj – Manaj, kishte marrë 84.8 % të pikëve.

E bazuar në profilin e saj në Facebook, ajo ka të përfunduar në vitin 2008 studimet për Menaxhment dhe Informatikë, në Fakultetin Ekonomik.

E një prej zyrtarëve më të lartë në këtë ministri është edhe kunati i saj, këshilltari politik i ministrit Hyseni, Shkodran Manaj.

Manaj, në Ministrinë e Punëve të Brendshme punon që nga vitit 2007, dhe aktualisht pozita e këshilltarit, është pozita më e lartë e ushtruar nga ai në këto 9 vite.

KTV-ja, ka kërkuar nga MPB-ja informata lidhur me konkursin, si kriteret dhe përgatitjen e kërkuar profesionale për këtë pozitë, por edhe përgatitjen profesionale të kandidates të shpallur si më e suksesshmja.

Por, përgjigja e MPB-së nis gabimisht.

Në të thuhet se konkursi ishte shpallur më 19 nëntor të vitit në të cilin jemi.

“Komisioni rekrutues duke u bazuar në Rregulloren nr. 02/2010 për Procedurat e Rekrutimit në Shërbimin Civil të Republikës së Kosovës në listën e ngushte ka përzgjedhur 36 kandidatë të cilët i kanë plotësuar kriteret e konkursit, nga këta kandidatë testin me shkrim e kanë kaluar 10 prej tyre dhe të njëjtit (10) janë intervistuar. Komisioni në bazë të meritës ka vlerësuar me piket më të shumta kandidaten me të suksesshme, znj. Gonete Cacaj-Manaj”.

KTV-ja, ka kërkuar një përgjigje për punësimi të gruas së vëllait të tij nga Këshilltari Manaj, por i njëjti, që aktualisht ndodhet në SHBA, ka thënë se për këtë temë, përgjigjet ia ka dhënë zyrës për informim.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...