Published On: 19 Qershor, 2016

Kujtojmë gruan që këtij vendi ia dhuroi dy djemtë e dashur të saj

Haki Latifi

Në pesë vjetorin e shkuarjes në përjetësi të ish nënkryetarës së LDK-së, deputetës së nderuar dhe ministrës z. Nekibe Kelmendi! Sot me nderim të lartë kujtojmë gruan që këtij vendi ia dhuroi fëmijët e dashur të saj, në lulen e rinisë, bashkëshortin e saj, që këtij vendi ia dhuroi dijen dhe përkushtimin e saj, ia fali forcën e saj mbinjerëzore, gruan që tërë jetën u shqua për dinjitet dhe stoicizëm! Do të mbahet mend si njeri, si nënë, si bashkëshorte që dhimbjen e madhe njerëzore kërkoi ta mund me angazhim të përditshëm për vendin dhe familjen e saj. Qoftë i përjetshëm kujtimi për ish nënkryetarën e LDK-së, Deputeten e nderuar dhe Ministren z. Nekibe Kelmendi!

Shpirti i saj pushoftë në paqen e amshuar! Lavdi!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...