Published On: 24 Tetor, 2016

Kujdes: Për fyerje në facebook dënim prej 350 euro

Sipas regullatores së re në Bruksel, fyerjet që mund të bëhen përmes facebook do jenë të dënueshme njejtë si ato që bëhen në rrugë, njofton Zhurnal.

Policia në perendim të Brukselit solli dekret sipas të cilit pranohen sjelljet e njejta që bëhen në vende publike njejtë si në rrjetet sociale.

Kështu, në komunën Zhet ai i cili do sjell e ndjellë urejtje dhe fyerje do dënohet me 350 euro.

Atë që nuk mund tia bëni një fqinji të fyeni e ofendoni atë deri më tash ka qenë e lejuar por tash e tutje jo, ka deklaruar kryetari i komunës Erve Dojen.

Kjo dmth se policia do të ndjek rrjetet sociale që jep mundësi që njerëzit të bëjnë padi ndaj këtyre dukurive negative e pas identifikimit të personit do pasojnë dhe dënimet përkatëse, transmeton Zhurnal.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...