Published On: 23 Dhjetor, 2015

Kujdes nga ky mesazh në Facebook, mund të ju bllokojë

Në Facebook ka nisur të qarkullojë një mesazh që është një virus. Emrin e ka Christmas Tree (Pema e Krishtlindjeve). Është një mashtrim online që mund të ju bllokojë llogarinë tuaj në rrjetin social.

Sipas ekspertëve në çdo afrim festash ky virus fillon e qarkullon. Ai është në formën e një programi që instalohet dhe me vete ka edhe virusin.
Edhe pse nuk dihen shumë pasojat e tij, më mirë mos e instaloni.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...