Published On: 25 Gusht, 2016

Kryqëzimi me forcat filomalazeze për demarkacionin

 

Florim Isufi
Askush nuk e ka idenë se si luftohet padrejtësisht. Në vend që të bashkohen forcat profesionale për të kryqëzuar lapsat me palën malazeze, ne përplasemi mes vete si me qenë pala kosovare me avokatet e Malit të Zi. Nuk kam besuar asnjëherë në këtë dukuri, sidomos të atyre profesionale. Tragjedia qëndron në pabarazinë e krijuar: në njërën anë buxheti shtetërorë me mekanizmin qeveritar, komisioni shtetëror etj, me gjitha asetet e duhura materiale e hapësinore dhe në anën tjetër grupi i ekspertëve të pavarur me forca vetanake, me mungesë dhe pengim institucional në qasje të të gjitha aseteve dhe materialeve. Kur kësaj i shtohen edhe fyerjet e ulëta njerëzore mund të kuptohet se ku jemi duke jetuar.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...