Published On: 14 Qershor, 2017

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi sot ka shtruar iftar për të gjithë deputetët e partive politike. Në këtë iftar që u shtrua në Kuvend, nuk kanë marrë pjesë 5 deputetë me në krye kyretarin e Lëvizjes BESA. Në iftar kanë marrë pjesë deputetët e LSDM-së, ato të BDI dhe Aleancës për shqiptarët./TetovaSot

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi sot ka shtruar iftar për të gjithë deputetët e partive politike.

Në këtë iftar që u shtrua në Kuvend, nuk kanë marrë pjesë 5 deputetë me në krye kyretarin e Lëvizjes BESA.

Në iftar kanë marrë pjesë deputetët e LSDM-së, ato të BDI dhe Aleancës për shqiptarët./TetovaSot

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...