Published On: 3 Gusht, 2017

Kryesuesi njofton deputetët për vazhdimin e sancës nesër

Kryesuesi i Kuvendit Adem Mikollovci pas dëgjimit të dy kryetarëve të grupeve paralmentare Gllauk Konjufca dhe Abdullah Hoti, ai tha se nesër do të vazhdohet me seancën në ora 10:00. Shqiptari.eu

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...