Published On: 8 Gusht, 2017

Kryeqyteti mbetet pa ujë, këto janë zonat e prekura

Sikur të mos mjaftoni zjarret që kanë pushtuar vendin, qytetarët e Tiranës do të vuajnë dhe mungesën e ujit të pijshëm.

Ujësjellës Kanalizime Tiranë ka njoftuar se Tirana do të vuajë mungesën e ujit të pijshëm gjatë mbrëmjes së sotme në disa zona të saj.

Zonate prekura do të jenë: Sauk- Senatorium, Liqeni i Thatë, Tiranë e Re, Shkozë, Komuna e Parisit, Rruga e “Elbasanit”, Rruga “Tre Vëllezërit Konti”.

Kjo ndërprerje vjen për shkak të punimeve që OSHE po kryen në linjen e Stacionit të Qafmollës.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...