Published On: 15 Gusht, 2017

Kryeministri publikon raportin e dëgjesave për qarkun e Vlorës

Kryeministri Edi Rama ka publikuar në Facebook të dhënat e pjesëmarrjes në zgjedhjet e 25 qershorit për qarkun e Vlorës.

Shefi i qeverisë ka bërë publike edhe raportin e dëgjesave me qytetarët e këtij qarku, që kanë të bëjnë me problematikat që lidhen me infrastrukturën, administratën, deputetin e zonës etj.

Si gjithnjë, Kryeministri shprehet i hapur për sugjerime nga qytetarët për raportin e qarkut të Vlorës.

Statusi në Facebook i Kryeministrit Edi Rama dhe raporti për qarkun e Vlorës:

 RAPORTI JUAJ

Pasqyra zgjedhore dhe raporti i dëgjesave për Qarkun Vlorë.

Miqtë e këtij rrjeti nga qarku i Vlorës, janë të lutur të bëjnë sugjerime apo ankesa që sipas tyre mund të mungojnë në këtë raport.

Faleminderit.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...