Published On: 2 Shtator, 2016

“Kronologjia e kufirit të Kosovës me Malin e Zi përmes hartave”

Pjesë nga punimi “Kronologjia e kufirit të Kosovës me Malin e Zi përmes hartave”

Me 3 gusht të vitit 2016, janë prezantuar tri format e vijës kufitare të Kosovës me Malin e Zi. Këta kufij janë sipas hartave që kanë disponuan autorët. Kopja e hartave origjinale.

1. Kufiri i I-rë sipas delimitimit të vitit 1945 dhe në vazhdimësi, shkalla e zvogëlimit 1:50 000.

2. Kufiri i II-të sipas hartës së komunave kadastrave të vitit 1974 nga Drejtoria për gjeodezi e KSA të Kosovës, shkalla e zvogëlimit 1:100 000 deri 1:200 000.

3. Kufiri i III-të sipas demarkacionit të vitit 2015, shkalla e zvogëlimit 1:200 000.

F.I.&SH.B.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...