Published On: 11 Janar, 2017

Kriminelët serb bënin foto pasi vrisnin shqiptarët dhe ua djegin shtëpitë (Foto)

 

Kriminelët serb fotografohen para shtëpive të djegura të Shqiptarëve gjatë luftës së fundit në Dardani, këta janë kriminelët që duhen dënuar e jo çlirimtarët tanë! (SHQIPTARI.eu)

 

(Postimi nuk ka nevojë të pëlqehet, thjesht Shpërndajeni që të informohemi ndoshta dikush i njeh ndonjërin dhe e denoncojnë). Dardania sacra

Fotografia e Dardania Sacra

Fotografia e Dardania Sacra

 

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...