Published On: 2 Shkurt, 2016

Krimi makabër i stendave, dhe kryekrimi në UP

 

Xhevat Rexhaj

 

Krimi me stenda dhe me zemra nga mjekët kardiologë ashtë vërtet krim makabër, por,

krimi ma i madh në Kosovë ndodh me arsimin, me shkollën e gjeneratave të reja. Sidomos Universiteti ashtë çerdhja e KRIMIT që 16 vite, dhe prokuroria e shtetit do të duhej të fut hundët në këto krime ma të zeza se krimet serbe ndaj Kosovës. Prokuroria duhet pa humbje kohe të merret me hetime, të shitjeve të posteve, të kërcënimeve dhe blerjes për poste, për shitje diplomash, për krime ekonomike me miliona euro, dhe duhet të merret me dekana të tipave të Ethem Çekave e Bujar Dugollave, që e kanë shndërrue krimin në ligjërata….

Unë mendoi se një njeri edhe pse me shumë kapacitetet sikur Rektori i nderuem, nuk mundet vet ta rregulloj çështjen e Universitetit pa ndihmën e ligjit, mjaftë ma! (Shqiptari.eu)

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...