Published On: 15 Shkurt, 2016

Krijohet aplikacioni që paralajmëron tërmetin

Së fundmi është krijuar një aplikacion i ri, i cili është në gjendje që të transformojë smartphonët në një matës dhe paralajmërues të tërmeteve.

Aplikacioni ka gjetur mbështetjen e shkencëtarëve në Kaliforni të cilët thonë se kjo të jep mundësinë për tu paralajmëruar disa sekonda para se tërmeti të ndihet. I njohur me emrin “MyShake”, aplikacioni është krijuar për të parandaluar në maksimum viktimat.

Ky aplikacion mund të shkarkohet pa pagesë dhe nëpërmjet opsioneve mund të vendoset një alarm i cili bie disa sekonda para se të ndihet tërmeti.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...