Published On: 30 Nëntor, 2016

Krasniqi: Rusia dhe Serbia po e ushqejnë ekstremizmin fetar në Kosovë (Video)

Milazim Krasniqi, ka folur për pasojat shtetërore të ekstremizmit fetar.

Shkrimtari në “Komiteti” ka thënë se kjo është një rrugë e keqpërdorimit të fesë për të arritur shkatërrimin e shtetndërtimit të Kosovës.

Ai ka thënë se destabilizimi dhe dështimi i shtetit të Kosovës janë qëllime të Serbisë dhe të aleatit të saj, Rusisë, shtete të cilat dëshirojnë t’i arrijnë këto qëllime në mënyra të ndryshme, një prej të cilave është ekstremizmi fetar.

Sipas Krasniqit, rreziku më i madh nga ekstremizmi fetar është se ky mund të sponsorizohet nga Serbia nën pretekstin e ekzistimit të tij në Kosovë, për t’u shtrirë ndikimi i Serbisë në të.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...