Published On: 30 Qershor, 2016

Krasniqi, qeveria megalomane, na ka lënë vetëm rrugën e ikjes!

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës për Kosovën, Jakup Krasniqi, ka theksuar se Qeveria Mustafa do të mbahet mend për kabinetin e madh qeveritar me shumë ministra e zëvendësministra, me shumë shpenzime për telefonata, derivate e mirëmbajtje të veturave, për shpërblime të pa meritueshme e shumëçka tjetër.

“Kjo që po ndodhë, tregon shkallën e papërgjegjësisë të Kryeministrit në shfrytëzimin e parasë publike. Në një ambient tjetër politik, mediet, shoqëria civile e qytetarët, do të duhej të kundërshtonin më të gjitha mjetet demokratike këta qeveritarë që nuk kanë ndjesi e përgjegjësi për paranë publike”, ka thënë ai për Gazetën Blic.

Krasniqi vuri në pah se qeveritarët nuk e ‘qajnë’ kokën për intersat e qytetarëve, por kanë hallë si t’i rehatojnë familjarët e tyre.

“Qytetarëve ua kanë lenë vetëm rrugën e ikjes për të marrë botën në sy”!

Poashtu Krasniqi foli në lidhje me Demarkacionin me Malin e Zi ku theksoi se Thaçi ka përgjegjësinë kryesore për marrëveshjet e këqija të arritura  me Serbinë e Malin e Zi.

“Thaçi e ka përgjegjësinë kryesore për marrëveshjet e këqija të arritura me Serbinë e Malin e Zi, por tani çështja është e Qeverisë dhe e Kuvendit, të cilat tani më nuk drejtohen nga ai.”

Sipas tij Thaci jo vetëm që nuk mund të vendos më, por duhet të jep përgjegjësi, për pasojat e mëdha politike që po ia lë vendit. Kështu si është Demarkacioni nuk duhet e as guxon që t’i shkoj Kuvendit! /Gazeta Blic/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...