Published On: 17 Qershor, 2017

KQZ sot mban mbledhjen

  • Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të mbajë sot mbledhjen e radhës me disa pika të rendit të ditës.

Mbledhja do të fillojë në ora 11:00, ku do të diskutohet për raportin nga Qendra e Numërimit dhe Rezultateve dhe po ashtu disa tema tjera të ndryshme.

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...