Published On: 15 Qershor, 2017

KQZ: QNR është në proces të skanimit të listave përfundimtare

  • Kryeshefi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Enis Halim ka thënë se Qendra e Numërimit të Rezultateve është në proces të skanimit të listave përfundimtare të votave, përveç formularët që janë nga kutitë në garanti.

“QNR është në proces të futjes së të dhënave nga formularët dhe skanimit të listave përfundimtare të votuesve, pasi të përfundoj këto do të filloj me listave me kusht dhe do të filloj validimi i tye”

Ai ka  raportuar disa parregullsi që janë evidentuar nga kutitë e fletëvotimeve.
“Gjatë pranimit të materialit të ndjeshëm janë bërë nderimi i shiritave ku ka munguar lista e votuesve, ka munguar libri i votimit, formularët e rezultateve nuk janë leshu nga anëtarët e këshillit, etj”, tha Halimi.

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...