Published On: 17 Qershor, 2017

KQZ-ja publikon rezultatet e zgjedhjeve, këta janë deputetët e rinj të Kuvendit të Kosovës (Dokument)

KQZ-ja ka publikuar Format Përfundimtare të Rezultateve dhe Format e Rezultateve të Kandidatëve të plotësuara në Vendvotim më 11 qershor.

Me qëllim të rritjes së transparencës dhe besueshmërinë në procesin zgjedhor, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka filluar të publikojë kopjet e skanuara të Formularëvetë Rezultateve Përfundimtare (FPR) dhe Formularëvetë Rezultateve të Kandidatëve, transmeton Indeksonline

Kjo nuk është një shpallje e Rezultateve Përfundimtare, por janë vetëm formularë të cilët janë plotësuar në Vendvotim, më 11 qershor.

Rezultatet Përfundimtare dhe Certifikimi i tyre bëhet pas rinumërimit, numërimit të votave me kusht; votave përmes postës; votave të personave me nevoja të veçanta dhe pas përfundimit të të gjitha procedurave në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve.

Info shtesë: Deri më tani janë publikuar FRP dhe FRK nga disa komuna, derisa jemi në proces të publikimit të të gjitha Vendvotimeve. Publikimi i të gjitha FRP-ve dhe FRK-ve nga të gjitha Vendvotimet pritet të përmbyllet brenda ditës.

KLIKO KETU MË POSHTË

http://www.kqz-ks.org/sq/lajme/Details/324

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...