Published On: 12 Mars, 2016

KOSOVËS I DUHEN TRE “BEN BLUSHA”!

Fadil Maloku

  1. LDK-së i duhet një “Ben Blush”, në mënyrë që ta shkëput përgjithmonë klientelën e rrejshme “rugoviste” nga pasuesit e vërtetë rugovian!

2. PDK-s, i duhet një “Ben Blush” tjetër, shkaku i ndarjes së linkut dhe hipotekave të “komandantave”,nga komandantat e njëmendët!

3. Kurse, qyetarisë i duhet një “Ben Blush”, në mënyrë që më qartë ta artikuloj interesin e (paidentifikuar) përgjithshëm  kombëtar e shtetëror të Kosovës, nga palët e mësipërme…!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...