Published On: 1 Mars, 2016

Kosovë tokë e shpirtit tim të rritur në Shqipëri !

Vargje nga Rudi Berisha

Ka po shkon Kosova ?

Çka po ndodh në Kosovë ?

Pse Shqipëria nuk lidh Kosovën më dashuri ?

Kosovë tokë e e lindur dhe e rritur vet Shqipëri !

Çka na ofron Kosova jonë e dashur ?

Pse shkelet gjaku i dëshmorëve në Kosovë ?

Pse akoma nuk e dimë kush ishte komandanti i parë i UÇK-së në Kosovë ?

Kosovë Atdhe i përgjakur i mbushur më varre Shqipëri !

Kosovë të dua por pse të dua ?

Këtu është humb e drejta e arsyes pse Kosovë ?

Të paditurit sot në Kosovë pse janë në krye vendit ?

Kosovë tokë e shpirtit tim të rritur në Shqipëri !

Prishtinë, 01 mars 2016

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...