Published On: 21 Mars, 2016

Kosova vuan nga korrupsioni i profilit të lartë

Kosova vazhdon të vuajë dhe të jete shtet jofunksional si pasojë e korrupsionit në veçanti nga korrupsioni i profilit të lartë dhe mos ndëshkimi i tij, derisa mungon vullneti politik për të luftuar atë në mënyre efektive.

Kështu u tha sot në një konferencë për media e organizuar nga KIPRED ku temë diskutimi ishte lufta kundër korrupsionit ndaj profilit të lartë.

Ariana Qosja nga KIPRED si sfidë ndaj kësaj dukurie përmendi konfiskimin e pasurisë së paligjshme.

“Situata është jashtëzakonisht problematike sa i përket rasteve te korrupsionit të profilit të lartë. Ndërsa sfidë mbetet dhe konfiskimi i pasurisë së paligjshme”, tha Qosja./KosovaPres

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...