Published On: 18 Qershor, 2017

Kosova vlerësohet se nuk e ka shmangur rrezikun nga ‘Balena blu’ (Video)

Loja vdekjeprurëse “Balena blu” po rrezikon të rinjtë në Kosovë.

Policia ka raportuar edhe për një rast të një të miture që ka rënë pre e kësaj loje. Prindi e lajmëroi Policinë dhe pastaj e dërgoi vajzën për trajtim mjekësor.

Ndonëse u tha se u bllokua “Balena blu” në rrjetin e Kosovës, njohësit e teknologjisë informative po konsiderojnë se autoritetet nuk po bëjnë sa duhet, njofton Klankosova.

Madje, ka të tillë që thonë se lajmi se rreziku nga loja “Balena blu” është evituar është joserioz dhe mosnjohje e problemit.

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...