Published On: 29 Janar, 2016

Kosova t’i ndëshkojë pa dallim njerëzit që e rrënuan këtë vend

Bajram Mjeku

 

Kosovës i ka mbetur veç një zgjidhje. T’i ndëshkojë pa dallim njerëzit që e rrënuan këtë vend dhe t’u jep mundësi njerëzve që duan dhe dinë ta ndërtojnë këtë vend.
Institucionet e Kosovës duhet të rithemelohen nga Presidenca deri në shkollën e fshatit më të harruar.
Kosovës i duhet dinjitet njerëzor dhe shpirt krijues.
Çdo ditë e humbur, fatalisht e rikthen atje ku ishte dikur.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...