Published On: 29 Shkurt, 2016

Kosova shembëllen në Oscar, me filmin “Shok”

Ekipi i filmit “Shok” ka parakaluar në tepihun e kuq të ceremonisë së ndarjes së shpërblimeve Oscar.

Flamuri i Kosovës në Oscars

Ekipi i filmit “Shok” është përkujdesur që në ceremoninë prestigjioze të ndarjes së shpërblimeve për kinematografi, “Oscars” të shihet edhe flamuri i Kosovës.


Google Trends: Kosova, shteti më i interesuar për Oscar

Teksa sytë e botës janë të drejtuara kah Los Angeles për ceremoninë e Oscar, Google Trends ka treguar se cili shtet është më i interesuar duke e kërkuar Oscars në Google.

Dhe, është pikërisht Kosova.

Google shpjegon se një film nga Kosova është nominuar për herë të parë në këtë event.

Pas Kosovës vijnë shtete si Polonia, Spanja e Danimarka.


Yjet kosovare të “Shok” kanë folur edhe njëherë në tepihun e kuq, kësaj radhe për agjencinë e njohur të lajmeve, “Reuters”.


Ekipi i filmit “Shok” parakalon në tepihun e kuq

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...