Published On: 26 Shkurt, 2016

Kosova nuk i do kriminelët e veshur me pushtet

Arber Gashi

Kosova nuk i do kriminelët e veshur me pushtet. I ftoj të gjithë anëtarët e devotshëm të LDK-së, ata që nuk janë përlyer me PDK-në dhe krimin e organizuar në Kosovë, të bashkohen me Ballin Kombëtar Demokrat dhe t’i japim fund së bashku, diktaturës së puçistëve. Kosova ka nevojë për një ndryshim cilësor, për një politikë thellësisht kombëtare e demokratike, të tillë ç’farë e kemi trashëguar prej të parëve tanë.

Duke qëndruar të palëkundur në kërkesën tonë për bojkotin e seancës së sotme, adresuar te deputetët e legjislaturës aktuale, i ftoj të gjithë anëtarët dhe simpatizantët e Ballit Kombëtar Demokrat në Republikën e Kosovës të mbajnë qëndrim kundërshtues ndaj ç’farëdo forme të dhunës për interesa politike. Ashtu si kufijtë ndarës, edhe dhuna për interesa politike mes shqiptarëve nuk e posedon asnjë vlerë të vetme. Vendit i duhet një qeveri teknike e ekspertëve, e cila brenda një periudhe 6-9 mujore e mundëson organizimin e zgjedhjeve të lira dhe të monitoruara.

Deklaroj botërisht se nuk e njoh si legjitim dhe nuk i shërbejë në asnjë rrethanë regjimit komunist të Hashim Thaçit e Isa Mustafës.

Ne e kemi bërë zgjedhjen tonë dhe asaj i qëndrojmë besnik deri në frymën e fundit. Asnjë kompromis me ata që janë kundër bashkimit kombëtar. Asnjë bashkpunim me ata që i vranë shokët e luftës pas shpine.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...