Published On: 20 Shkurt, 2016

Kosova nuk guxon ti cenojë raportet me SHBA-të

 

Dega e Lidhjes Demokratike në Norvegji, me shqetësim po e përcjell situatën e tensionuar në Kosovë, ashtu edhe iniciativën tendencioze kundër Ambasadorit të SHBA-ve nga një person misterioz dhe të përkrahur nga disa aktivist të opozitës, e shohim si të dëmshme në raport me vendet mike dhe perspektiven e Kosovës! Çdo iniciativë që çon në largim nga Rruga e krijuar me shumë mund nga Presidenti Historik i Kosovës Dr. Ibrahim RUGOVA; Kosova në integrimet europiane dhe miqësi të përhershme me SHBA-në, është jo vetëm tendencioze, por edhe e rrezikshme!

Dega e LDK-së kërkon dhe me të drejtë presim angazhim të forcave progresive dhe individ të vullnetit të mirë që të punojnë bashkarisht në qetësimin e situatës, leximit të drejtë të mesazheve të miqve ndërkombëtar, para se nuk është bërë vonë. Kërkojmë nga institucionet kompetente, Presidenti, Kryeministri, Parlamenti dhe partitë politike të kontribuojnë në qetësimin e situatës dhe krijimin e kushteve normale për punë! Dega e LDK-së mbështetë dhe mirëpret çdo vendim që merret brenda institucioneve të Republikës së Kosovës dhe kundërshtojmë çdo lloj dhune për të arritur qëllime politike.

Daut Haxhaj – kryetar

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...