Published On: 10 Nëntor, 2016

Kosova në prag të një kaosi energjetik (VIDEO)

Afër 800 punëtor të KEK-ut në sektorin e djerrinës dhe qymyrit por frikësohen se mundë të mbesin pa punë për shkak të mosshpronësimve të pronave në fshatin Shipitullë.

Gjendja është përkeqësuar së fundmi, pasi tre ekskavatorë nga pesë sa janë në këtë zonë, veç e kanë ndërprerë punën në sektorin e djerrinës për shkak se kanë mbërritur në kufijtë e zonës së sigurisë.

Lidhur me gjendjen e krijuar, shqetësimin e punëtorëve e ka shprehur kryetari i Sindikatës së Re në divizionin e prodhimit të qymyrit Selatin Sadiku.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...