Published On: 26 Korrik, 2016

Kosova ka nevojë për krijimin e një partie të pastër kombëtare shqiptare!

 

Hazir Gashi

Kosova ka nevojë për krijimin e një partie të pastër kombëtare shqiptare! Arsyetim: Shqiptari sot është qenia më e nënçmuar, më e nënshtruar, më e manipuluar dhe më së shumti e keqtrajtuar nga institucionet shtetërore dhe vendimmarrëse në Kosovë – që fatkeqsisht duken të jenë të shumta, aq sa janë agjenturat e shumta nga vende të huaqja në Kosovë! Sot të gjitha grupet minoritare e fetare në Kosovë kan më shumë të drejta se shqiptarët në Kosovë! Sot kur themi se shumica e popullatës Kosovare janë shqiptarë duhet kuptu e pranu se kjo nuk është e vërtetë se shumë nga këta shqiptarë flasin shqip e zemrën, shpirtin e mendjen e kan të shitur për shtete, kombe e fe të huaja që lugftojnë ditë e natë kundër qenies e shpirtit kombëtar shqipëtar! I kemi këta të shitur në gjithë Kosovën – në institucione shtetërore e publike! I kemi në të gjitha shtëpitë dhe tempujt fetar! I kemi të rreshtuar në grupe e klane të organizuara nga agjent e agjentura të huaja dhe që paguhen e ushehen nga armiqtë e kombit shqipëtar qët punojnë e luftojnë qenien dhe shpirtin e shqiptarit! Për të gjitha këto mangësi e deficite fajtor janë udhëheqësit politik të partive ekzistuese Kosovare dhe funksionarët e tyre të shitur e të urritur për pushtet pa mendu e pa punu për komb e shtet të drejtë e të mbarë të shqiptarëve! Duke parë e duke ditur gjithë këto fakte dhe duke pa nevojën për forcimin e dinjitetit dhe integritetit të shqiptarëve në Kosovë – por jo vetëm, unë lus e apeloj te të gjithë ata që mendojnë njejtë si unë që të mendojnë, veprojnë e organizohen për krijimin e një partie kombëtare – të pastërt kombëtare shqiptare sa ma parë! Ne – shqiptarët jemi në rrezik! Ora po troket!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...