Published On: 4 Shtator, 2016

Kosova drejt anëtarësimit në OBT

Kosova është në fazën e finalizimit të dokumentacionit për anëtarësim në Organizatën Botërore të Tregtisë.

Megjithatë, ende nuk dihet nëse kjo gjë do të ndodhë gjatë këtij viti.

Kjo për shkak se Ministria e Tregtisë dhe Industrisë është ende duke përgatitur dokumentacionin “Memorandumin mbi regjimin e tregtisë së jashtme” sipas rregullave të Organizatës Botërore të Tregtisë.Sipas, MTI-së nuk ka vonesa në procesin e aplikimit pasi që aplikimi po parapërgatitet me një lobim cilësor, i cili do të sigurojë mbështetje të gjerë nga vendet anëtare të OBT-së.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...