Published On: 12 Janar, 2016

Kopilat e politikanëve’, pushtetarët i kanë nga 20 e fiu dashnore

Në Istog e paskan burgos një zyrtar për ngacmim seksual.
E paska prek erifi dikund dhe kërrk në burg. Mirë, ja kan ba, por këta janë lepujt e vegjël që e hanë burgun për prekje; (ngacmim) seksual demek.
Populli, ose nuk e di ose nuk guxon me folë, por në Kosovë janë të mbushura kopilhanet (jetimoret) me fëmijë të pushtetarëve, të cilët i kanë nga 20 e fiu dashnore. Sdi a e ka arritë ndonjë politikan ende numrin e hyrijeve të xhenetit, por ka edhe aso që mundohen ta arrijnë këtë numër. I vetmi biznes që punon akoma pa humbje, është seksi ose si i thonë tash në kuluaret e zyrave të politikanëve, asishëhanja! Ky biznes nganjëherë e tejkalon normën edhe 200%, mu si në kohen e Enver Hoxhes kur dhitë e Skraparit përqiteshin dy herë më shumë me cjapët e partisë se sa me ata të fshatrave.
A do të publikohen ndonjëherë ADN-të e jetimëve shqiptar? Kur të rriten mund të bëhen Kryeministra e Ministra, Deputet e Kryetar Komunash, andaj kujdes me farën e shtetit! Ktyneherë i thonin: “Fara e shtetit (derzhaves)”!

12.01.16
Agim Gashi

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...