Published On: 26 Shkurt, 2016

Kontrollë të rreptë në Kuvendin e Kosovës

Një kontroll i rreptë është duke u bërë në Kuvendin e Kosovës. Në hyrje të Kuvendit të gjithë deputetët janë duke iu nënshtruar një kontrolle të rreptë, gjithashtu edhe salla e Kuvendit po kontrollohet nga pjesëtarët e sigurimit përpara se deputetët të ulen aty. Të gjithë deputetëve po iu kontrollohet karta elektronike përpara se të hynë në Kuvend.

Deputetët e opozitës janë duke hyrë brenda në Kuvendit. Është parë Rexhep Selimi duke hyrë në Kuvend dhe që po i nënshtrohet kontrolleve aty. Po ashtu së fundi janë duke u testuar edhe mikrofonat dhe zëri të jetë në rregull.

Duke të jetë një interesim i jashtëzakonshëm si të medieve vendore dhe po ashtu edhe të medieve ndërkombëtare./ Shqiptari.eu

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...