Published On: 3 Maj, 2016

Kongresi i UEFA-së pas pak diskuton pikën më të ‘nxehtë’, heqjen e nenit famoz

Një nga pikat më të nxehta të Kongresit të sotëm të UEFA-së që po mbahet në Budapest, pika e shtatë, ku kërkohet që një shtet për t’u anëtarësuar duhet të jetë pjesë e OKB-së, do të diskutohet pas pak.

Kongresi tashmë është në pushim për 15 minuta, e më pas do të diskutohet për pikën e shtatë dhe nëse hiqet ky nen, atëherë Kosovës i hapet rruga për pranim në UEFA.

E gjithë ekspedita e Kosovës që ndodhet në Budapest, është nën ethe të pritjes se vendimit të Kongresit te UEFA-së për Kosovën. Ndërkaq, për pranimin e Kosovës do të diskutohet rreth orës 12:00, në pikën e dhjetë të Kongresit që po mbahet në kryeqytetin e Hungarisë. /KosovaPress/

 

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...