Published On: 19 Mars, 2016

KONGRESI I PSSH, KONGRES I VETËKNAQËSISË DHE MBURRAVECËRIMIT!

 

Fadil Maloku
1. Pa demokratizim të brendshëm, pa liri të shprehjes, pa zbehjen e kultit të personalitetit, pa krim të reduktuar, pa korrupsion të luftuar, pa karizmë të sociale, pa zvogëlim të papunësisë, pa ulje të varfërisë, pa… etj. ideja e barazisë sociale dhe drejtësisë ekonomike, jo vetëm në Shqipëri, por edhe gjetiu; DO MBETET VETËM ËNDËRR DHE MASHTRIM për masat e gjëra popullore!
2. Andaj, drejtësia e munguar, gjithënjë do e bëjë padrejtësinë strumbullar dominues të krimit dhe korrupsionit në shoqëritë e tranzicionit!
3. Derisa, të vazhdojë deliriumi i vetëknaqësisë dhe mburracimit, pak ka gjasa që barazia sociale të triumfoj mbi lakminë, mashtrimin dhe improvizimin që po bëhet në Shqipëri…

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...