Published On: 12 Shtator, 2016

Koncepti i SL PURE nga Mecedes-Benz, i bazuar në modelin e vjetër Gullwing (Foto)

Prodhuesi automobilistik nga Gjermania është i njohur për makina legjendare dhe unike, por 300 SL Gullwing është një nga modelet që udhëheqë mbi të gjitha.

Madje, edhe në ditët e sotme, ky automobil ka mbetur ikonë dhe është shumë i dëshirueshëm.

Koncepti i SL PURE nga Mecedes i bazuar ne modelin e vjeter Gullwing foto 2

Për të mos i zhgënjyer adhuruesit, Mercedes ka vendosur ta kthejë Gullwing-un, por me një rikrijim modern që ka frymën e ditëve të sotme, transmeton Telegrafi.

Koncepti i SL PURE nga Mecedes i bazuar ne modelin e vjeter Gullwing foto 3

Matthias Botcher e ka dizajnuar këtë model me dy dyer, me pamje të veçantë. Në konceptin e SL PURE, shohim linja tejet të rralla, rrota të futura brenda si dhe skaje shumë të theksuara.

Në fotografitë e publikuara, mund të shihet si duket ky model, për të cilin nuk bëhet i ditur ndonjë detaj shtesë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...