Published On: 12 Maj, 2016

Komuna e Vitisë, shembull i bashkëbunimit me mërgimtarët


Kryetari i komunës së Vitisë dhe kryetari i Degës së LDK-së në Viti z. Sokol Haliti vizitoj Degën e LDK-së në Zvicër Në kuadër të vizitave shumë të suksesshme në Zvicër dhe Francë, Kryetari i komunës së Vitis z. Sokol Haliti zhvilluan takime me përfaqësues të shoqatave të ndryshme të mërgimtarëve që veprojnë në Genevë të Zvicrës. Njëherit Kryetari i komunës së Vitisë dhe kryetari i Degës së LDK-së në Viti z. Sokol Haliti vizitoj edhe Degën e LDK-së në Zvicër, i shoqëruar nga drejtori komunal për shëndetësi dhe mirëqenie sociale z.Basri Aliu. Gjatë kësaj vizite Kryetari z.Haliti u takua me kryetarin e Degës së LDK-së në Zvicër z. Haki Latifi i shoqëruar nga nënkryetari z. Arif Baftiu, anëtari i kryesisë së kësaj Dege z. Ajet Avdyli si dhe kryetari i nëndegës së LDK-së në Gjenevë z. Ismet Mjaku. Në këtë takim u bisedua për aktivitetin e Degës së LDK-së në Zvicër ku në pika të shkurtëra u njoftua për aktivitetin e kësaj Dege me theks të veçant për shënimin e 26 vjetorit të Degës së LDK-së në Zvicër. Njëherit kryetari Latifi e falenderoj për vizitën dhe kohën e ndarë për këtë vizitë duke vlerësuar lartë kontributin e të z. Haliti si dhe e përgëzoj për udhëheqjen e suksseshme të kësaj komune, e cila është shembull i mirë i bashkëpunimit me mërgimtarët. Kryetari i Vitisë informoi për vizitat dhe takimet që kishte patur me mërgimtarët Vitias në Genevë, në agjendën e tij zyrtare kishte patur edhe takime me përfaqësuesit e Nën Prefekturës së San –Julianit të Francës me të cilët kishte diskutuar çështjen e binjakëzimit mes komunës së Vitisë dhe kësaj nënprefekture si dhe takimet me përfaqësues të parlamentit francez dhe përfaqësues të komunave të ndryshme të kantonit të Genevës. Kryetari Haliti pasi u falenderua për pritjën e rezervuar në vazhdim çmoj lartë kontributin e veprimtarëve të Degës së LDK-së në Zvicër në të gjitha procesët që ka kaluar LDK-ja dhe vendi ynë i dashur Kosova, duke i uruar kryesisë dhe anëtarësisë së kësaj Dege 26 vjetorin e themelimit të saj. Gjat këti takimi, Kryetari i Degës së LDK-së në Zvicër z.Haki Latifi, mysafrëve nga Kosova z.Sokol Haliti dhe z.Basri Aliu ju dhuroj nga një egzemparë të Monografisë së Degës.

Solothurn , 12 maj 2016 Sektori për informim i Degës së LDK-së në Zvicër

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...