Published On: 18 Shkurt, 2016

Komuna e Prishtinës dhe ADA 3.3 milionë euro për bujqësi

Kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti është takuar me Drejtorin Menaxhues të Agjencionit Zhvillimor Austriak Martin Ledolter.

Në faqen e tij në facebook Ahmeti ka bërë të ditur së në këtë takim janë dakorduar për hapat e mëtutjeshëm të jetësimit të projektit zhvillimor në bujqësi për Komunën e Prishtinës.

Ky është postimi i plotë i Ahmetit:

Sot pata një takim me Martin Ledolter, Drejtorin Menaxhues te Agjencionin Zhvillimor Austriak (ADA), Ambasadorin austriak ne Kosove, dhe zyren e ADA në Kosovë.
Në takim u dakorduam për hapat e mëtutjeshëm të jetësimit të projektit zhvillimor në bujqësi për Komunën e Prishtinës. Fondi i përbashkët prej 3.3 milion Eurosh do të përdoret për grante në bujqësi, dhe do të zgjat tre vite. Projekti pritet të fillojë në qershor të këtij viti dhe tashmë të gjitha përgatitjet janë në fund.
Ky projekt do të mundësoj rritjen e ekonomisë bujqësore dhe shtimin e vendeve të punës. Bashkë me projektin e tregut të prodhimeve vendore, finalizojmë një cikël të rëndësishëm në ekonomi.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...