Published On: 7 Prill, 2016

Komuna e Gjilanit shet shumë vetura dhe sende të tjera për vetëm 5 mijë euro (Dokument)

  • Komuna e Gjilanit, që drejtohet nga Lutfi Haziri i LDK’së, ka shitur shumë vetura dhe pajisje të ndryshme elektronike, për afro 5 mijë euro. Ankandin për shitjen e këtyre veturave, kjo komunë e pati shpallur në muajin e kaluar. Në këtë ankand ishin dhënë edhe disa çmime të veturave që sillën nga 250 e deri në 3 mijë euro. Derisa, çmimi për disa monitorë e shtëpiza është veç 1 euro. Ka edhe televizor me 5 euro
  • Pesë qytetarë, nga disa komuna të ndryshme të Kosovës, e kanë fituar ankandin e Komunës së Gjilanit për blerjen e disa veturave dhe pajisjeve të ndryshme.

Ata të gjithë këto pajisje i kanë bërë për vete me vetëm 4 mijë e 700 euro.

Pajisjet që ka vendosur t’i shesë Komuna e Lutfi Hazirit janë të përdorura, shkruan Gazeta Express.

Në listën që e ka publikuar kjo komunë, janë treguar në detaje rreth produkteve të shitura. Aty ka vetura që kanë çmime nga 250 deri në 3 mijë euro.

Derisa, shihet po ashtu se aty ka edhe kompjuterë, shtëpiza e gjëra të tjera me nga 1 euro.

Në njoftimin e shitjes së këtyre veturave Komuna e Gjilanit ka treguar se  blerësit janë  për Lot I/2 Fahredin Pllana   OBILIQ, Lot I / 3 Burhan Rexhepi    Gjilan, Lot I/5  Agim Hasani  Ferizaj Lot I/6   Blerim Ademi -Ferizaj LotI/7,  Agim Hasani-Ferizaj.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...