Published On: 15 Mars, 2016

Kompania që shkatërron ambientin promovon mbjelljen e pemëve! (FOTO)

  • Nëse i përmend “Bankers Petroleum” banorëve të Zharrëzit në Fier, me siguri ata do të ngrihen sërish në protestë, pasi kompania e nxjerrjes së naftës ende nuk i ka dëmshpërblyer për dëmet e konsiderueshme që janë shkaktuar në…

Nëse i përmend “Bankers Petroleum” banorëve të Zharrëzit në Fier, me siguri ata do të ngrihen sërish në protestë, pasi kompania e nxjerrjes së naftës ende nuk i ka dëmshpërblyer për dëmet e konsiderueshme që janë shkaktuar në shtëpitë e tokat bujqësore.

Kjo si pasojë e shpërthimeve të vazhdueshme që kjo kompani bën në zonë për të nxjerrë naftë. Por ndërsa në Fier ndot e shkatërron jetën e banorëve atje, në Tiranë kompania në fjalë është radhitur mes sponsoriuesve në një mesazh për mbjelljen e pemëve.

Bëhet fjalë për disa pankarta të vendosura në pemët përgjatë bulevardit “Dëshmorët e Kombit” që sensibilizojnë për mbrojtjen e mjedisit dhe mbjelljen e pemëve.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...