Published On: 27 Maj, 2016

Komandanti i KFOR-it takohet me kryetarin e Ferizajit

 

Ferizaj, Kosovë – Komandanti i KFOR-it, gjeneralmajor Guglielmo Luigi Miglietta u takua sot me kryetarin e Komunës së Ferizajit, z. Muharrem Svarqa.
Gjatë takimit ata diskuktuan për çëshjet shoqërore dhe ekonomike dhe situatën e sigurisë në Kosovë, me theks të veçantë në pjesën lindore të rajonit. Gjeneralmajor Miglietta përgëzoi zt. Svarqa për përkushtimin dhe qëndrimin e tij bashkëpunues për të mbajtur dhe thelluar raportet e mira që veç ekzistojnë ndërmjet komunës dhe ushtarëve të KFOR-it.
Kryetari i shprehu komandantit të KFOR-it mirënjohjen e tij dhe e çmoi shumë sjelljen e paanshme dhe efektive të KFOR-it, i cili mban një mjedis të qetë dhe të sigurt dhe liri të lëvizjen për të gjithë njerëzit e Kosovës. “Prania e KFOR-it është shumë e rëndësishme për qytetarët dhe për stabilitetin e rajonit”, tha kryetari.
Gjenerali Miglietta tha gjatë takimit se “KFOR-i është i përkushtuar të bashkëpunojë me autoritetet vendore dhe partnerët ndërkombëtarë në mënyrë që siguria të përmirësohet”.
Si pjesë e qasjes gjithëpërfshirëse të KFOR-it ndaj misionit, gjenerali Miglietta takohet herë pas here me palët e interesuara të Kosovës.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...