Published On: 17 Maj, 2017

Komandant i Dukagjinit! Tani Çakorrin e Kullën frikohem se do ta votosh edhe Ti!…

 

Çun Lajqi

Unë artisti s’ta kam pas borxh dëshpërimin

Komandant i Dukagjinit!

Të erdha n’Strasbourg me nji strajcë poezi lum miku, dhe plot me mall t’i lexova e pastaj gojarisht ta thashë:
“Kthehu me pisha të dhezuna në brina t’dhisë, me kunorë therrash rreth qafe, dhe ik prej luleve të mbushura grejza”, por nuk e paske pas kuptue!
Tani Çakorrin e Kullën frikohem se do ta votosh edhe Ti, e mua s’më mbetet tjetër veç me ia ba gjamën.
Unë vërtetë s’e kuptuekam politikën, por as Ty lum miku.
Ç’krijesë qenka ky soj shqiptari që s’kuptohet!
A kështu paskan qenë edhe t’parët?
Sa dëshpërim në këtë mëngjes Maji të vitit marroç 2017!!!

 

A 5
Loading...
 
Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Motina musj says:

    Te lum z. Laiqi rrespekt per keho vargje qe ben Ramushit po ja qe interesi per karrika e vuri ne vesht te shurdhet

    Përgjigjiuni
    Pelqej(0) Nuk Pelqej(0)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...