Published On: 23 Tetor, 2016

Komandant Hoxha përmes ‘bombave’ nxjerr në pah të zezat e BDI-së

Xhezair Shaqiri, i njohur si komandant Hoxha në llogarin e tij në fcb ka filluar ti publikoj disa biseda të përgjuara, ku dalin të pah të zezat dhe krimet e funskionarëve të lartë të BDI—së.

https://ëëë.facebook.com/xhezair.shaqiri.1?fref=ts

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...