Published On: 20 Shkurt, 2016

Kolonel Dritan Demiraj: Të gjithë kundër bolshevizmit, korrupsionit, trafiqeve (Video)

Dhe unë si shumë intelektual, profesor, artist dhe qytetar që e duan vendin dhe që nuk jane pjesë e partive politike, i bashkohem thirrjes Kombëtare për Liri dhe Demokraci.

Demokracia nuk është një krijesë e gjallë. E vetmja gjallesë në demokraci, janë njerëzit e lirë dhe aspirata e tyre për liri dhe drejtësi shoqerore.

Procesi i vetëm është procesi i emancipimit të shoqërise me principet demokratike. Sa më e emancipuar të jetë shoqëria, aq më të vështirë e kanë këto grupe mercenaresh “Bolshevik” që të rrëmbejnë pushtetin për qëllimet e tyre.

Bolshevizmi është shkalla më e lartë e korruptimit te lirisë e demokracisë, si ne nivelin personal edhe në atë shoqëror. Demokracia rrezikohet me shembje, kur konflikti shoqëror transferohet në themelet e strukturës së rendit shoqëror dhe ekonomik.

Demokraci do të thotë: “Shteti i së Drejtës”, “Rend kushtetues”, “ndarje pushtetesh” dhe “shumica e qytetarëve te jete e pavarur ekonomikisht nga politika”.

Demokracia sot më shume se kurrë rrezikohet në Shqipëri. Të gjithë kundër korrupsionit, trafiqeve dhe keqqeverisjes.

Demokracia sot më shume se kurrë rrezikohet në Shqipëri. Të gjithë kundër korrupsionit, trafiqeve dhe keqqeverisjes.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...