Published On: 24 Shtator, 2016

Kolonel Ahmet Krasniqi KURRË nuk ka qenë anëtar i LDK – së

Lulëzim Krasniqi

Kolonel Ahmet Krasniqi ka qenë ushtarak profesionist. Kolonel Ahmet Krasniqi nuk ka qenë i asnjë partie politike. Ai ka qenë institucionalist, por jo partiak. Ai ka qenë unifikues. Ai ka qenë i popullit. I të gjithëve. Ai u lind në frymën atdhetare. Me rrënjë. Ai e ka dashur atdheun me zemër. Ai ka punuar për Kosovën deri në frymën e fundit, kur edhe ka dhënë jetën për lirinë e Kosovës, në cilësinë e ministrit të Mbrojtjes së Republikës së Kosovës. P.S. Ai kurrë nuk ka qenë anëtar i LDK – së, siç ka pretenduar dhe po pretendon LDK – ja.

*** Kolonel Ahmeti ka qenë ushtaraku më profesionist që ka pasur Kosova. Ai ka qenë vetëm i popullit. Pa ngjyrime politike. Dhe do të mbetet i popullit. Dhe vetëm i popullit. Gjithmonë. Lavdi!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...