Published On: 28 Janar, 2016

Koci kërkon transferimin e Lushtakut në Dubravë (Video)

Avokati mbrojtës i Sami Lushtakut, Arianit Koci ka kërkuar që klienti i tij të transferohet në burgun e Dubravës, ngase sipas tij, burgu i Sigurisë së Lartë nuk i plotëson kushtet e nevojshme për trajtim. Por, ai nuk e ka përjashtuar as mundësin që klienti i tij të vazhdojë trajtimin në QKUK.

Sipas Kocit, gjendja shëndetësore e Lushtakut kërkon trajtim të vazhdueshëm mjekësore dhe përcjellje të gjendjes për 24 orë. Këto konstatime ai i mbështet në rekomandimin e mjekësve të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës.

Kushtet në burg por edhe të gjitha raportet mjekësore të lëshuara nga QKUK mbi gjendjen shëndetësore, Sami Lushtakut janë duke u analizuar nga EULEX.

Madje për këtë EULEX ka angazhuar një mjek ndërkombëtar. Por, vlerësimi i raporteve mjekësore është duke u bërë edhe për ish ambasadorin e Kosovës në Shqipëri, Sylejman Selimi, ka thënë Dragana Nikoliç Solomon, zëvendësshefe e Zyrës për Informim Publik në EULEX përmes e-malit për Tribuna Channel.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...