Published On: 3 Gusht, 2017

Koalicioni PAN e bojkoton seancën- zgjedhjen e institucioneve! Gënjeu për dy orë pushim!

Koalicioni PAN-it u zbulua se mashtroi kur kërkoi në emër të tij deputeti Enver Hoxhaj, dy orë pushim derisa ky koalicion të vendoste, për kandidatin për kryetar Kuvendi, pasi ende nuk është përcaktuar.

Pra, gati dy muaj nuk I kanë mjaftuar këtij koalicioni ta gjej emrin, edhe pse qe dy muaj ditë kanë deklaruar vazhdimisht se PDK-ja dhe koalicioni e ka vetëm një kandidat për kryetar të Kuvendit.

“Milaim Zeka tha se është turp i madh që PAN-i po e vonon seancën, dhe është turp para trupit diplomatic”, tha Zeka.

Ai tha se personalizht nuk merrë pjesë pasi Teuta Rugova është shantazhuar nga një deputet I LDK-së, publikisht madje, sipas tij.

Ai tha se nuk e meriton ta presë askë për një seancë. “Nuk ka asnjë arsyetim për shtyrjen e seancave nga PAN-i”. Si ka votat Kadri Veseli, dal kandidat unë, dhe nëse zgjidhem, atëherë vazhdohet me formimin e Qeverisë”, tha Zekaj! SHQIPTARI.eu

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...