Published On: 26 Mars, 2016

Koalicioni i fajdeve, borxheve, vrasjeve, e kumarit!

 

Agim Vuniqi

Shumica e vrasjeve, vetëvrasjeve, krimeve, sherreve, streseve, rrahjeve dhe grindjeve në familjet shqiptare vijnë nga pesha e rëndë dhe e papërballueshme e fjalëve “borxh”, “kumar”, “bast”.

Me borxhe lëviz e “përparon” ekonomia dhe politika, me borxhe mbahet gjallë fryma e familjes, kurse me kumar e me baste regëtin shpresa e gjithkujt që ka mbetur, jo për faj të tij, i papunë.

Tani marrin dhe japin borxh edhe deputetët, edhe partitë: ky quhet koalicion.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...