Published On: 17 Nëntor, 2016

Klosi: Shërbimet kanë përgjuar edhe për interesa personale

Fatos Klosi, ish-shefi i SHIK-ut, theksoi se ka pasur raste që një punonjës i shërbimeve ka përgjuar për interesa personale apo të kërkuara nga dikush tjetër jashtë shërbimeve.

Klosi bëri me dije, se raste të tilla, ka pasur plot dhe kanë qenë shumë të vështira për t’u zbuluar.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...